1. Què t’ha
motivat a triar el teu esport? Argumenta la teua resposta didàcticament.
El meu grup considera que aquest tipus d'esport beneficia l'esperit col·lectiu
entre els alumnes, ja que d'una forma cooperativa tenen que atacar i defendre
entre ells. Si tingués que comparar aquest en alguna de les pràctiques que hem
fet al llarg del curs ho faria amb les sessions que hem fet de rugbi, dos
esports col·lectius, que semblen fàcils però que tenen molta tàctica a l'hora
d'atacar i defendre i, que a més, son divertits de jugar.
2. Presenta el teu esport alternatiu mitjançant una
infografia, en la que almenys , aparega la següent informació: títol, regles
bàsiques, material, temps, espai i altra informació d’interès (tria una
informació que complement este esport: un vídeo del joc amb xiquets, etc.).
Programes recomanats per a real
Vídeo on es veu com jugar al colpbol a l'escola:
Hola Javier. Me gusta que hayas puesto recursos como la infografía y el vídeo sobre el Colpbol. Creo que es fundamental que al hablar del juego aparezcan las normas básicas y algo de información relevante y en este caso creo que es todo bastante completo. Además, empleas un lenguaje correcto y no has tenido faltas de ortografía. Te pongo un 10. Un saludo.
ResponderEliminarA aquesta entrada hi ha poca informació respecte a les anteriors, però ben és cert que hi és suficient, ja que el vídeo adjunt ens mostra com es juga i hi explica de forma clara.
ResponderEliminarPer altra banda, encara que la informació hi és correcta, pense que la infografia ha quedat massa senzilla. Com a consell, si hagueres posat alguna imatge característica de l'esport, haguera sigut més cridanera per als lectors i lectores.
Pels motius esmentats, crec que la nota justa d'aquesta entrada és un 8. Enhorabona tant pel treball realitzat a les entrades com per la modificació de l'aspecte del blog.
Hola Javi, esta entrada me parece adecuada y se entiende a la perfección las ideas y reglas del juego, personalmente, ya lo conocía y me has recordado a cuando lo practicaba tanto en la ESO como en primaria. Añidir que, el lenguaje me parece correcto y es apto para cualquier edad, es decir, lo que se expone está bastante claro y creo que no habría dificultades a la hora de entender el juego. La nota de la entrada me parece un 9,5.
ResponderEliminar