Final Lliga 2 Escala i Corda 2017

Per qüestions meteorològiques no vaig poder anar a la pràctica que es va fer al Trinquet de la UPV on els meus companys van jugar a la pilota.

És per això per lo qual vaig vore la final de la Lliga 2 d'Escala i Corda del 2017 celebrada al trinquet de Pelayo (València)

Què t’ha semblat la visita? I la sessió, estava ben organitzada? Què canviaries?

Aquestes eren les 3 preguntes que deurien de respondre les persones que sí van anar a fer la pràctica al trinquet, en el meu cas el que tinc que fer és adaptar-la a la partida que he vist d'escala i corda.

Per lo que respecta a la primera pregunta mai havia vist una partida de pilota valenciana, ni a Youtube ni quan ho retransmetien per la televisió, per tant, després de haver-hi aprés coses tant a l'aula com al gimnàs sobre aquest esport vaig comprendre moltes de les situacions que es donaven al llarg del partit, per això vaig gaudir i molt d'aquesta gran final.

Una final que es va decidir en els últims moments per a la parella formada per Salva Palau i Javi Font per 60 a 40.

D'altra banda, podem vore com el trinquet està tot ple de gent expectant el gran partit que es va viure al Pelayo, organitzat com sempre ha estat els partits d'escala i corda, inclús fent entrevistes abans del partit i després tant als jugadors com a la gent del públic per vore les diferents opinions i sensacions que hi havien en eixe moment.

Per tant, considere que sí està ben organitzat i a més representa el que és un partit de pilota valenciana, a banda de ser una gran final.

Si tingués que canviar alguna cosa seria la forma de ficar el públic o inclús modernitzar els trinquets, mentre que els esports més moderns han anat canviant i ampliant els seus recursos com són els estadis, els trinquets s'han quedat igual que quan van començar, i aquesta seria una bona proposta perquè els xiquets i xiquetes s'interessen cada volta més per jugar a la pilota.



Comentarios

  1. Hola Javier. ¡Qué emocionante partido tuvo que ser! Me ha gustado que pongas en enlace del vídeo como recurso y algunas imágenes del partido. Así, si a alguien más le interesa ver la final que relatas lo puede hacer sin problemas.
    Desde mi punto de vista tu entrada merece un 10. El diseño es distinto y original (como el resto del blog) y me gusta como sintetizas y vas al grano. La entrada es original, distinta, coherente y sin faltas de ortografía, lo que facilita la lectura.

    ResponderEliminar
  2. Sense dubte, una entrada molt atraient! A mi em va passar el mateix, que per causes meteorològiques no hi vaig poder assistir, una llàstima... En canvi, he pogut observar com t'ha sorprés la visió d'una partida de pilota. M'ha agradat, a més, que afegires audiovisuals per poder disfrutar també els lectors de la partida.

    Això no és tot, pense com tu quan parles de modernitzar els trinquets, probablement sí que enganxaria a molts xiquets i xiquetes a practicar aquest joc.

    Gràcies per la teua sinceritat a l'hora de reflexionar sobre cada tema. Aquesta entrada està de 10. Enhorabona, un treball excel·lent!

    ResponderEliminar
  3. Hola Javi, siento que no pudieras ir al trinquet porque personalmente, para mí fue muy gratificante y enriquecedor. Por el contrario has realizado una entrada sobre una muy buena partida de pilota, gracias a poner el enlace es podido vivenciar algunos buenos puntos. Además he podido identificar algunos elementos que hemos trabajado en clase. Si que es cierto que como dices, hay que modernizar los recursos (trinquets) pero sobre todo creo que hay que fomentar la retrasmisión de este deporte, así como su presentación a las nuevas generaciones para que no se pierda. Excelente, me parece muy correcta, un 10.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario